Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Анджелина Джоли не говори за миналото с баща си

Анджелина Джоли призна, че след като се сдобрила с баща си, двамата не са говорили за враждата им, продължила близо десет години.Джоли заяви, че ако обсъжда с баща си Джон Войт споровете, които били част от нейното детство, крехката им връзка може отново да се разпадне.

Джоли и Войт бяха замесени в една от най-обсъжданите семейни вражди в шоубизнеса от 2001 г. насам, когато режисьорът заяви пред „Аксес Холивуд“, че дъщеря му има „сериозни психически проблеми“ и я призова да потърси помощ. Джоли отговори с публична декларация, като заяви, че не смята, че би било здравословно за нея да е около баща си. Отношенията им се обтегнаха още повече, след като Джоли разбра, че Войт е изневерявал на майка й. Миналата година обаче двамата бяха заснети заедно за първи път от няколко години, което беше знак, че вероятно са се сдобрили. Според слуховете партньорът на Джоли Брад Пит има основна роля за сдобряването им.

„Помислих си, че децата ми никога не са се срещали с дядо си. Помислих, че брат ми има само един жив родител и само един жив член на семейството и помислих за баща ми, който вероятно е сам. Реших, че най-доброто, което можем да направим, е да се срещнем и да поговорим, но това можеше да се случи само, ако никога вече не говорим за миналото“, сподели още Джоли, пише БГНЕС.

hotnews.bg