Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Футболните половинки като студентки

8 декември е най-купонджийската дата у нас. Тя слага началото на целия празничен месец декември. И ако футболистите не се славят като най-големите отличници, нека хвърлим поглед върху бележниците на част от най-популярните футболни половинки у нас. Мис България 2010 година Ромина Андонова, която вдъхновява футболиста на Левски Дарко Тасевски, без съмнение с отличничката в класа.

Тя владее перфектно английски и немски, а като дете е тренирала волейбол и карате, сега набляга на модерния балет, когато й остава време за това.Красивата брюнетка е завършила „Графичен дизайн“ в „Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография“. Учи „Биология“ в СУ „Климент Охридски“, но тежка травма след падане от АТВ прекъсва следването й по медицински причини.

Двете най-споменавани жени в България през последната година – Николета Лозанова и Алисия, обаче разчитат на разностранните си таланти, вместо на диплома, като и двете нямат завършено висше образование. През 2006 година Лозанова завършва средното си образование със специалност икономика в пловдивската гимназия „Константин Величков“, пише sportal.bg.

Избраната за Мисис Вселена 2007 година Елеонора Манчева също признава, че няма диплома за висше образование, което обаче не й пречи да развива успешна бизнес кариера с аптеки. „Образованието ми е средно специално, със специалност козметика. Веднага след като завърших, си направих собствен салон. Мислила съм да следвам висше, но животът ми много се промени и стана така, че не ми остана време. Обаче си мисля, че никога не е късно и не съм се отказала“ – споделя съпругата на Владимир Манчев.

hotnews.bg