Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 13.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Цветанка разкри истината за раздялата й с Веско

На Цветанка Маринова изглежда й писна да бъде несправедливо обвинявана от пресата за раздялата със съпруга си Веселин Маринов и реши да проговори за отношенията си с него. След като изпълнителят се жалва пред цялата страна, че съпругата му му е изневерявала, бъдещата бивша съпруга реши да разкрие истината.

Пред списание „Story“ блондинката споделила подробности от отношенията им, както и че непрекъснато нейни приятели я предупреждавали, че мъжът й изневерява, цитира kliuki.bg.По време на турнетата изпълнителят често бил забелязван с други жени, за които после разказвали на жена му. Цветанка обаче упорито не вярвала на разказите на своите познати, а дори и когато се уверила, че са истина отново подминавала проблема. „Простих му веднъж, въпреки че знаех, че е имало изневяра от негова страна.

Замълчах си, не коментирах, не исках обяснения.“, споделя пред изданието Маринова. „Винаги съм имала съмнения за определена жена… И понеже светът е малък, един мой познат ми каза наскоро: Не се тревожи, той не е толкова идеален — беше с еди-коя си, еди-къде си, еди-как си“, признава Цветанка.Бившата съпруга на певеца не крие, че е ужасно обидена от отношението му към нея, както и от факта, че я е зарязал с писмо и то написано от секретарката му. Но далеч повече я наранява, че именно неверният й съпруг незаслужено я обвинява в изневяра.

hotnews.bg