Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Зашеметяващата Ева Лонгория флиртува

Ева Лонгория изпробва чара си върху своя екранен съпруг от „Отчаяни съпруги“ Рикардо Антонио Чавира.Двамата участваха в пресконференция на телевизия ABC по повод последния сезон на сериала.Зашеметяващата актриса, която играе ролята на Габриел Солис, показа, че между нея и Чавира – нейният съпруг Карлос в сериала, определено има химия.36-годишната Лонгория, която има връзка с 26-годишния актьор Едуардо Крус, нежно държеше за ръка колегата си по време на дискусията.В един момент тя дори зарови пръсти в гъстите му къдрици – явно за да намекне, че има нужда от подстрижка.

„Няма да се изненадам, ако Карлос се окаже гей“, пошегува се Лонгория по повод постоянните върхове и спадове на връзката му с Габи в сериала.Ева изглеждаше прекрасно в яркооранжева рокля, която разкриваше прекрасните й крака.

В дискусията се включиха и другите звезди от „Отчаяни съпруги“ – Марша Крос, Тери Хатчър, Фелисити Хъфман и Ванеса Уилямс.Съпругът на Тери Хатчър (Сюзан) в сериала Джеймс Дентън (Майк) също отговаряше на въпроси за финалния сезон на шоуто. След 8 години заедно бандата се подготвя да снима последния епизод по-късно тази година, припомня „Daily Mail“.Създателят на сериала Марк Чери планирал и девети сезон, но миналата година решил да сложи край с осмия сезон.Около 25 милиона души заставаха пред екраните при всеки епизод в апогея на сериала. Сега зрителите трудно достигат 10 милиона.Все пак Чери загатна, че е възможно „отчаяните съпруги“ да се съберат отново за филм на големия екран по подобие на „Сексът и градът“.

dnes.bg