Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Варненските полицаи ударно залавят притежатели на амфетамини и марихуана

Marihuana88От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават, че на 05.09. т.г., в гр. Варна, на ул. «Цар Иван Срацимир», при извършена полицейска проверка на лицата Т.Т. (32 г.) от Варна, известен на МВР и осъждан, и К.К. (31 г.), неизвестна на МВР, са намерени и иззети найлонови пакетчета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за наркотична субстанция с тегло съответно: 0,05 гр. и 0,45 г. Мъжът и жената са задържани за срок до 24 часа. Образувани са досъдебни производства, материалите са докладвани на дежурен прокурор при Районна прокуратура – Варна.

На 05.09. т.г., около 00:00 часа, в гр. Варна, на ул. «Д-р Железкова», при извършена полицейска проверка на лицето С.С. (25 г.) от Варна, неизвестен на МВР, неосъждан, е намерено и иззето 1 бр. найлоново пакетче, съдържащо прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,12 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор при Районна прокуратура – Варна.

На 05.09. т.г., около 01:50 часа, в гр. Варна, в ж.к. «Младост», при извършена полицейска проверка на лицето Р.Г. (22 г.) от Варна, са намерени и иззети найлоново пакетче, съдържащо суха тревиста маса, и още едно пакетче, съдържащо жълто кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,84 гр. и амфетамин с тегло 0,54 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор при Районна прокуратура – Варна.

На 05.09. т.г., около 02:40 часа, в гр. Варна, на ул. «Тихомир», при извършена полицейска проверка на лицето Б.Г. (22 г.) от Варна, са намерени и иззети 3 бр. найлонови пакетчета, съдържащи суха тревиста маса, жълто кристално вещество и жълти таблетки. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,43 гр. и амфетамин с тегло 1,00 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор при Районна прокуратура – Варна.

На 04.09. т.г., около 22:00 часа, в гр. Варна, в ж.к. «Св. Иван Рилски», при извършена полицейска проверка на лицето Т.Т. (21 г.) от Варна, са намерени и иззети 2 бр. найлонови пакетчета, съдържащи суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,21 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор при Районна прокуратура – Варна.

barometar.net