Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

С възгласи „Победа“ седесарите във Варна посрещнаха кандидатите си за общински съветници

sds-varna.jpgСДС-Варна ще се яви на местните избори като СДП с номер 27 в бюлетината. Това съобщи председателят на общинската организация д-р Янко Станев пред разширено градско събрание на местната организация. На форума в зала пленарна на общината той представи кандидатите на синята партия за общински съветници. Водач е д-р Янко Станев, следван от Медиха Хамза, Валентин Станев и Илия Кафалийски. На пето място е председателят на областната организация Желез Железов, а след него се подреждат д-р Людмил Цветков и Юрий Колев.

Няма нищо в листата ни освен политика и експерти с реализирани лични успехи, обобщи Станев. По думите му досега групата на СДС-ДА в ОбС е допринасяла за стабилност, устойчивост, просперитет на града и няма основание да се отклонява и занапред от тази линия. В това лидерът на СДС Варна намира и основанието да очаква разширяваща се подкрепа за реализиране на дясната визия за Варна в следващия мандат.

В обръщението си към делегатите д-р Станев подчерта, че във Варна Реформаторският блок разцепи синьото пространство с кандидатурата на Чавдар Трифонов, знаейки предварително, че е губеща фигура. С това СДС не е съгласен, категоричен беше Станев.

СДС Варна, в новия си формат като СДП остава последователен в заявените в началото на кампанията принципи – подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на Варна Иван Портних, както и за кандидатите на ГЕРБ за районни кметове. Станев заяви, че СДС ще работи с целия си потенциал да няма втори тур, а броят на сините съветници да е достатъчен за формирането на самостоятелна група – експерти, които да продължат дясното управление на Варна.

Общинските съветници от листата на СДС поздравиха конференцията. Отдавна в зала “Пленарна” на Община Варна не бяха ехтял синия вик “Победа”. При поздрава на кандидатите за общински съветници залата избухна с възгласи „победа“, хванати ръце за ръце седесарите демонстрираха единство. Прозвучаха и благодарности и към синята партия СДП и председателя г-н Барболов и огромното разбиране, че сините трябва да бъдат заедно. Младежите кандидат съветници ще работят по свой проект в предизборната кампания с основна цел “Да гласуваме информирано”.

“Ще захапем задачите и ще ги гоним до край. На кого вярваме, на кого вярват приятелите ни , комшиите ни , познатите ни и всички сини във Варна. Ако вярват на нас ние няма да ги подведем! В живота никой не е уважаван, когато не показва резултат от работата си, ние имаме резултати, но искаме повече уважение за нас за жените ни , за децата ни, за всички сини и всички варненци. Гордеем се, че сме заедно!“ – бяха акцентите в изказването на д-р Янко Станев.

barometar.net