Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

„Самураят“ от Хипо такси, който забива нож в гърба

Ivo-JaklinТипичен за нашите географски ширини бизнес сценарий се разиграва в края на миналата година във Варна. Доскорошната дясна ръка на собственика на фирма „Триумф такси“, Антраник Шакариян, Иво решил да направи конкурентна фирма и я кръстил „Хипо такси“. Според източници на www.barometar.net, новата фирма е подготвена тайно от Шакариян. За да саботират работата на „Триумф такси“, Иво и сие са привлекли голяма част от диспечерките на фирмата. Според таксиметрови шофьори това е изключително подмолен ход, който е целял нарушаване ритъма на работа на „Триумф такси“. Иво и сие, които са имали 30-40 коли са обещали и по-добри условия на шофьори от „Триумф такси“, няколко от тях са отишли в Хипо такси, но когато видели, че няма достатъчно работа се върнали обратно.

Но въпреки опита за саботаж и бонусите, които предлагат от Хипо такси, таксиметровите шофьори от „Триумф такси“ и другите фирми не отиват в новата фирма. А на фона на фактите в тази история абсурдно стоят думите в представянето на Хипо такси в интернет: „Неподвластно на времето, през различните епохи и култури, през рицари, самураи и хайдути, едно от най-честните качества е честността….“….Голям рицар и самурай е Иво, след като направи фирма зад гърба на Шакариян и се опита да го саботира!“ – коментират с ирония таксиметрови шофьори.

А в социалните мрежи и на фейсбук страницата на Хипо такси преливат от отрицателни коментари за Иво и сие. Те са наречени „измамници и лицемери“, обвиняват ги, че копират едно към едно логото и телефоните на „Триумф такси“, а варненецът Божидар Касабов пише: “ Днес ми се наложи да използвам вашите услуги, и след като диспечерът ми каза 4-5 минути, а таксито на 9-тата го нямаше се наложи да избера друга позната фирма за мен при което получих 2 минути и бяха спазени.“

/на снимката – Иво и съпругата му, източник -jacklin-hugasian.com/

barometar.net