Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Маги Ангелова ще изнася лекции в Европа пред наши сънародници

magi-angelovaБизнесът на Магдалена Ангелова, голямата любов на Слави Трифонов, процъфтява. Славата на блондинката от Варна вече е прескочила границите на страната ни и от другия месец тя ще кръстосва Европа, за да ограмотява сънародниците ни как да съблазняват срещуположния пол или пък как да лекуват проблемните си връзки.Единствената жена, на която Дългия се е обяснявал в любов в национален ефир, ще бъда гостуващ психолог в Лондон, Рим, Виена, Барселона и Мадрид през юни и началото на юли. Отсега Магдалена набира желаещи за двудневните си семинари на тема „Когато любовта следва сърцето”, чиято цел е да подобри хармоничните отношения на слушателите си с техните партньори.

„Знам колко ни е важно да бъдем обичани, да се чувстваме сигурни и живи във връзката си, да се разбираме и подкрепяме, да имаме общи цели, да можем да споделяме и ефективно да общуваме с нашите партньори. Знам, че всеки копнее да намери формулата за личен успех. Тя е едновременно проста и сложна. Често я търсим там, където не е и все сме с усещането, че нещо ни липсва, а така губим от силата си. Двудневните семинари ще подобрят отношенията с вашите партньори”, рекламира евротура си Ангелова от сайта си в интернет.

Обиколката на Маги Ангелова стартира от Лондон, а сънародниците ни, които искат да хармонизират връзките си, ще трябва да се бръкнат с по 250 паунда с намалението, тъй като това е цената за два дни. Само за ден хонорарът на Маги от един човек е 140 паунда. Същата е цената, но в евро, и във Виена, Барселона и Мадрид – другите й спирки.

blitz.bg