Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Сестрата на Борисов и „Стокхолмския синдром”

krasimira-ivanovaГрам изобретателност няма у шефовете на Нова телевизия и БТВ. Една подир друга двете телевизии излъчиха интервюта със сестрата на премиера, д-р Красимира Иванова. Отдавна втръсналите въпроси,  които задават на д-р Иванова продължават, чудя се защо тя продължава да дава интервюта? Какво още искат да изровят от детството и юношеството на Борисов двете телевизии? Дали е откраднал круша от съседния двор в 3-ти клас? Кога за пръв път е целунал момиче? По колко филии е изяждал на ден? Тотална безпомощност демонстрират БТВ и Нова, в търсене на евтини, претоплени „сензации“. Силва Зурлева и Венелин Петков да оставят на мира д-р Красимира  Иванова, да престанат да пращат репортери при нея, които да й задават едни и същи идиотски въпроси. Лекарката си има достатъчно работа, за да я занимават цял живот с Бойко Борисов. А и той самия е разказал достатъчно на медиите за битието си, за да измъчват постоянно сестра му.

Няма да спре мъчението Гала обаче. Не знам коя сила, съпруга на шеф в Нова телевизия или друг фактор още я държи на екран. Нейното е пародия на водене на предаване, като прибавим гостите й, неадекватния й мъж /толкова ли не можа да си намери друга работа този човек?/ положението е трагично.

Хубаво шоу правят във ВИП-Брадър. Не съм от тези, които уж хвърлят по едно око на реалитито и после го коментират. Гледам го с интерес. За мен шеф Петров е събирателен образ на българския мъж – хитър, манипулативен, остроумен, хаплив, чревоугодник, авторитарен спрямо жените. Един лицемерен Тартюф, който може да излъже добродушния Петканов дори в деня на сватбата му. И после мелодраматично да си признае…и Лудия репортер да му прости на секундата, докато съпругата Александра го гледа изумена. Парадокс, „Стокхолмски синдром“, но всички обитатели на Къщата заобичаха шеф Петров въпреки злобните му забележки, скандали и обиди, с които ги засипа. Такава е психологията ни – когато някой се държи добре с нас му се качваме на главата и го мислим за глупак, а когато някой ни обижда и мачка го уважаваме. ВИП Брадър е приложна психология в действие, която си заслужава да се гледа и ще му посветя отделен анализ.

Станимира Колева

www.barometar.net

На снимката – д-р Красимира Иванова