Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.08.2018
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.717
GBPGBP12.1834
CHFCHF11.7250

Анкета

Могат ли да се справят МВР и местната власт с мотористите, които тормозят варненци?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория Анализи

Подпийнала Европа ни гали по главата и лицемерничи

jan-klod-unkerБисерът на годината сътвори Цвета Караянчева във Варна: „Като председател на Съвета на ЕС България е центърът на Европа. С България се съобразяват всички.“ Така хубаво се съобразяват, че сме с най-ниското качество на живот в Европа, с най-ниските доходи и постоянно ни хокат, като двойкаджии! Голямо съобразяване, няма що! Да те държат в антрето, като роднина дошъл от село, докато Германия, Франция и другите бели държави обядват в хола! Не им ли писна на нашите управници да ги потупват по рамото, Юнкер да гали Борисов и по главата, а да си оставаме най-бедната и корумпирана държава в Европейския съюз?! Явно не им е писнало щом още търпят европейското лицемерие!

Пийналият Жан-Клод Юнкер е олицетворение на чиновническа, подпийнала Европа, която не може да реши проблемите си с безработицата, корупцията, мигрантите. Плаща на Ердоган да ги държи в Турция и го съди за авторитарното му управление. С едната ръка дава, с другата шамаросва. Но Ердоган не е вчерашен политик, за разлика от чиновника Юнкер. Той знае как да преследва интереса си.

Каква ирония на съдбата?! Русия, която обърна хода на Втората световна война и спаси Европа от нацизма, днес е подложена на санкции от същата тази „благодарна“ Европа?! Опитват се да поставят Путин на колене, но изпускат факта, че Русия не е Сърбия, която разпарчетосаха за нула време! И създадоха наркодържавата Косово.

А Русия ни праща ченге-патриарх да ни хока как да отбелязваме 3-ти март. И президента Радев стои като пън пред него и мълчи.  Да беше дал думата на Деси Радева, тя като острие във фейсбук можеше да отвърне на наглеца.

barometar.net