Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Битка за купата на БНТ и демонстративен мач на журналистки ще има във Варна

bnt-kupa.jpgЧетири отбора ще участват в първото издание на медийния турнир по минифутбол за Купата на БНТ – Варна. За трофея ще се борят тимовете на Община Варна, БНТ – Варна, ТВ “Черно море” и сборен отбор на “Перата”. Състезанието за журналисти ще се проведе на 12 май, събота, на терена на общинския спортен комплекс в Морската градина. Официалното откриване е в 10:00 часа.
Веднага след него ще бъде изтеглен и жребият. Отборите ще премерят сили в полуфинални срещи, като победителите се класират за финала, а загубилите ще спорят за 3-о място. Всеки един мач ще бъде с продължителност от две полувремена по 15 минути с по пет минути почивка между тях. При равенство в редовното време, отборите ще играят две продължения от по 5 минути. При ново равенство и в продълженията, ще се прибегне до изпълнение на дузпи. Съставите на игрището ще са от по шест полеви играчи плюс вратар. Всеки отбор ще има право по време на срещата да извършва неограничен брой смени. Съдиите са подсигурени от Зоналния съвет на Българския футболен съюз във Варна.
deniza-gerchevaПредвидени са купи за всички отбори, както и индивидуални награди за най-добър вратар, най-полезен състезател и голмайстор на турнира. След изиграването на двата полуфинала ще настъпи и кулминацията на турнира – демонстративен мач за жени. Съперници на терена ще са представителния дамски тим на БНТ – Варна и сборен отбор от варненските медии. В отбора на варненските медии ще участват Деница Герчева /телевизия СКАТ/, Геновева Донкова /МСАТ/, Лиляна Трънкова /24 часа/Ася Делчева, Искра Урумова /Нова телевизия/ и др.

barometar.net

На снимката – Деница Герчева