Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.08.2018
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.717
GBPGBP12.1834
CHFCHF11.7250

Анкета

Могат ли да се справят МВР и местната власт с мотористите, които тормозят варненци?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория Любопитно

Калина Крумова вече с достъп до секретна информация

kalina-krumova333Бившата депутатка от „Атака” Калина Крумова продължава стремглавата си кариера в МВР като съветник на министър Валентин Радев, въпреки многобройните съмнения за връзки с лидера на „Килърите” Петър Стоянов-Сумиста. Наскоро, след няколко месечно проучване, тя е получила достъп до класифицирана информация, информира frognews.bg В ъзмутени полицаи признаха пред Фрог, че това ще й даде много по-големи възможности за израстване във вътрешното ведомство. Куриозното е, че Крумова е била назначена като съветник по пътна безопасност-територия в която тя няма никаква експертиза. На това мнение са всички експерти, с които разговаряхме. „Навърташе се около фондация „Безопасни улици от Валя”.

Организираше концерти и правеше пиар. Това е нейният опит в тази област”, разказаха пред екипа ни източници от полицията в Бургас. Те допускат, че някой политик или действащ министър е помогнал на Крумова да се изстреля на тази длъжност в МВР. Те ни информираха, че бившата атакистка, която след това премина през доста партии в опит да продължи политическата си кариера, сега се готви на т. нар. „Европейско турне”. Целта била да се овладее европейския опит в областта на пътната безопасност. Казват, че Калина Крумова е определена за водач на групата.

В същото време без отговор остават и до днес въпросите, които Фрог изпрати още през януари т. г. до вътрешния министър Валентин Радев. Медията ни отново ще ги постави на дневен ред, рискувайки управляващите по навик да се направян на „умряла лисица”.

1. Проучена ли е Калина Крумова за работа в МВР, на каквато процедура се подлагат всички служители? Какъв е резултатът от проверката?

2. Защо проучването и за достъп до класифицирана информация се е проточило повече от обичайното?

3. Установено ли е, дали като депутат от „Атака”, е контактувала с лица, осъдени на доживотен затвор без право на замяна за поръчкови убийства и рекет?

4. Знае ли се, дали Крумова е имала професионални или други отношения с бившия съветник от „Атака” Петър Стоянов-Сумиста, който според ВКС е лидер на организирана престъпна група за убийства? Ако това е направено, то какъв е резултата?