Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Мила Стела, Кант и Хегел очакват второто ти философско прозрение!

Стела Николова – специалист по всичко, която по времето на Кирил Йорданов е живяла на Марс, а при управлението на Иван Портних на Венера и не е забелязала как изглежда Варна при първия и как при втория, прави „световно“ откритие:
„Единственият бизнес извън търговията, услугите и аутсорсинга, който пак е услуга, е строителството, а то уби духа на града ни и го направи непривлекателен дори за младежите, които учат в 6- те университета.“

Мила Стела, какъв бизнес искаш да се развива във Варна, когато липсва квалифицирана работна ръка? Искаш „Мерцедес“ да направят завод във Варна? А кой ще работи в този завод? Варна винаги е била туристически град с развита търговия. И как ти щукна, че строителството убивало духа на Варна? Че го направило и непривлекателно за младежите? Може би новите жилищни кооперации депресират младите хора и ги вкарват в „черни дупки“?

Мила Стела, Кант, Хегел и Шопенхауер биха ти завидели как механично свързваш духа и материята, неповторима си, философията ти дължи признание!

barometar.net