Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Обвиниха и Дъстин Хофман в сексуално посегателство, той не отрече обвиненията

dustin-hofman33Двукратният носител на „Оскар“ Дъстин Хофман е налитал на писателката Ана Греъм Хънтър, когато тя била непълнолетна. Това разкри самата писателка пред „Холивуд рипортър“. Нейният разказ е поредното разкрие за сексуалните посегателства в света на американското кино. Хънтър сподели, че била 17-годишна, когато актьорът я задявал. Това се случило през 1985 година по време на снимките на филма Death of a Salesman, а самият Хофман тогава бил на 48 години. Тя се уредила да работи като стажантка на снимачната площадка.

„През първия снимачен ден Дъстин ме помоли да му направя масаж на краката. И аз го направих. Той открито флиртуваше с мен, хващаше ме за дупето, говореше за секс. Една сутрин отидох при него във фургона да му занеса закуската. Той ме посреща някак с присмех и каза следното: „О, какво имаме тук? Големи яйца и нежен клитор?“ И сам се разсмя над шегата си, а аз просто загубих дар слово. След това се затворих в банята и дълго плаках“, спомня си писателката. Всичко това продължило 5 седмици и през цялото това време Ана си водила дневник, който по-късно изпратила на сестра си. „Днес минах покрай колата на Дъстин и той четири пъти ме хвана за задника. Всеки път грубо го отблъсквах и в крайна сметка му казах, че е мръсен и вонящ дядка“, пише vesti.bg

Но по думите й това не повлияло на Хофман, той продължил със сексуалните си атаки срещу момичето. Останалите хора от снимачната група виждали всичко, но не се намесвали и посъветвали Ана да забрави за принципите си и просто да се смири – „да се жертва заради филма“.
Хънтър се смирила, но не забравила случилото се, а скандалът с Харви Уайнстийн я насърчил да разкаже на света своята история. „На 49 години аз накрая разбрах, че постъпката на Дъстин Хофман, уви, не е изключение от правилото, а нещо, с което жените се сблъскват повсеместно – в Холивуд и навсякъде другаде. Той беше агресор, аз дете, а неговото поведение беше чиста проба сексуално посегателство“, заяви Хънтър.

Дъстин Хофман, който сега е на 80 години, не отрече обвиненията на Хънтър и поднесе публично извиненията си: „Безкрайно уважавам жените и се чувствам ужасно, че някакви мои действия са поставили Ана Хънтър в неприятно положение. Много съжалявам, поднасям извиненията си. Тези постъпки не изразяват моята истинска същност, това не е в моя характер“.