Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Известни лица от екрана – Дженифър Лопес

Дженифър Лопес е родена на 24 юли 1969 г., Тя е известна американска актриса, певица, дизайнерка и модна икона от пуерторикански произход. Родена е и израснала в Бронкс, Ню Йорк. Лопес е една от най-обичаните певици днес. Тя имаше връзки с редица известни мъже, но по настоящем е омъжена за певеца Марк Антъни, с когото преди години записа хитовия дует „No me ames“.

Започва кариерата си като танцьорка в телевизионна комедийна програма „In Living Color“, а по-късно участва с роли в програмите „South Central“, „Second Chances“ и „Hotel Malibu“. Първият и албум е озаглавен „On the 6“ и иазлиза през 1999. Първият сингъл на Дженифър е песента „If you had my love“, с която става популярна. Днес тя се радва на много хитове. Кариерата и на успяла певица се дължи на таланта и комбиниран с много красива визия и отлични танцови способности. Нейните песни стават хит, който се запомня от почитателите и.

Ролите и в киното са много. Освен като певица тя е много добра и като актриса. Дженифър започва да учи актьорско майсторство през 1990 г. и скоро след това печели националното състезание за ролята на „Летящото момиче“ в хитовия сериал на Фокс „In Living Color“. Най-успешната и роля според критиците е във филма „Selena“ (1997 г.), който е биографична история за едноименната певица, той й носи номинация за Златен Глобус.

Днес Дженифър Лопес може да се похвали с това, че е успяла жена, майка, певица и актриса. Най-голямата и радост несъмнено са децата и – близнаците, които Дженифър и Марк Антъни имат. Те се родиха през февруари 2008.

suetno.com