Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Путин с безплатно такси до края на живота

Владимир Путин ще се вози безплатно на такси до края на живота си, след като получи специален сертификат от руска автомобилна асоциация.Руският лидер получи сертификата на среща с представители на координационния комитет на новата му политическа партия Народен фронт, създадена от Кремъл, за да се бори с намаляващата популярност на управляващата партия Единна Русия.

Ръководителят на автомобилната асоциация „Фрий Чойс“ Вячеслав Лисаков не успял да връчи лично сертификата на срещата си с руския премиер, защото той бил конфискуван от охраната му, но Путин му съобщил, че вече го е получил.“Много съм благодарен, той ще ми е от полза“, заявил руският премиер. Малко е вероятно обаче Путин да се нуждае от такси в близко бъдеще, особено ако обяви, че ще се кандидатира за президентските избори през 2012 г., както мнозина очакват, за още шестгодишен мандат, предава БГНЕС.

Всъщност премиерът е твърде недолюбван от таксиметровите шофьори. Неотдавна неговото правителство беше критикувано от конфедерация на таксиметровите шофьори заради закон, влизащ в сила от 1 септември. Той изисква таксиджиите да боядисват колите си в стандартен цвят, да издават касова бележка на всеки пътник и да използват апарат, измерващ изминатите километри.

standartnews.com