Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Извънземни шашнаха „Люлин“

Кръжащи светещи тела в небето шашнали столичани в квартал “Люлин”, пише в. „Всеки ден“.За НЛО-то сигнализирали очевидци, които го наблюдавали на 23 август около 21,45 ч.Силна светлина от огнени кълба изкарала по балконите живеещите в квартала. 12 минути зрителите наблюдавали явлението.

“Показах се на терасата си и силната светлина на огненожълтите кълба ме заслепи. Успях да ги преброя – бяха точно 25! Идваха от Военна болница, прелитаха над “Разсадника” и идваха в посока “Люлин. Един съсед каза, че това са балони, но е абсурд! Кълбата се движеха адски бързо, не издаваха никакъв шум и бяха съвсем близо до земята – все едно се приземява самолет. Има и друга версия – напълно е възможно това да са самолети на чуждо разузнаване”, разказва читателка на вестника.

Тя и комшиите й веднага започват да звънят в националните телевизии, за да пристигнат на място репортери, само че никой не се отзовава на сигнала им.Точната бройка на кълбата обаче сочи, че това най-вероятно са модните светещи фенери, които се пускат в небето на тържества – рождени дни или сватби и изгарят във въздуха.

standartnews.com