Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Николай Недков засади символ на добрия за живеене град

На днешния 7-и октомври – рождения ден на кандидата за кмет на Варна от Синята коалиция Николай Недков, той и съпругата му Юлияна  засадиха брези в двора на Университетска болница „Света Марина“. Камбанен звън огласи това благородно събитие. Много пациенти и близките им поздравиха кандидата за кмет за това начинаниеНиколай Недков сподели, че инициативата му е продиктувана от желанието Варна да бъде по-красив и зелен град.

Акцент в управленската програмата на кандидата за кмет на Варна от Синята коалиция е създаване на естетична и хармонична градска среда. Не случайно беше избрано и какво  да бъде засадено в двора на Терапията. Брезата е най-често срещаното дърво в канадския град Ванкувър, който оглави класацията на най-добрите градове за живеене в света за пета поредна година.

В топ десет на класацията на Economist Intelligence Unit, която оценява стабилността, здравните услуги, културата и екологията, образованието и инфраструктурата, влизат още Мелбърн, Виена, Торонто, Калгари, Хелзинки, Сидни, Пърт, Аделаида и Оукланд.

„Нека тези брезички бъдат символ на усилията, които аз и моят екип ще положим, за да влезе Варна в престижната класация на 10-те най-добри града за живеене в света“, коментира рожденикът Николай Недков.

barometar.net