Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Райна си търси мъж, иска дете

До преди 2-3 години Райна не спираше да твърди, че не е готова за дете. Сега обаче тя си дава сметка, че има готовността и знанията да се справи с това. Наясно е, че много неща се учат в движение, но главните смята, че ги знае. Райна не крие, че няма мъж до себе си и е в очакване на таткото, пише kliuki.bg.

„Просто не съм срещнала подходящия човек, от който силно да го поискам това нещо. А аз съм максималист. Не харесвам посредствените отношения и посредствените връзки – затова и не съм имала такива. Е, връзката ни с Коцето беше посредствена към края си, тя затова и приключи… Но като цяло не обичам такива“, споделя бившата „Мис Сандански“ пред списание „Нов фолк“.

Тя иска да намери човека, който да я кара да тръпне в очакване да го види, който не да й пише в скайп или фейсбук „липсваш ми“, а да ходи да й го казва лично. „Отворила съм си сърцето за щастието и знам, че то ще дойде в момента, в който съм готова за него. Имам доста ухажори, изобщо не ми липсват… Но просто не виждам сред тях този, който ме кара да тръпна и да с евълнувам“, казва още Райна.

lifestyle.bg