Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Гуцанов: Кирил Йорданов да подаде оставка и да не се явява на избори

Кметът Кирил Йорданов да си подаде оставката и да се откаже от явяване на изборите заради тежката ситуация в града след валежите, поиска в ефира на Дарик Варна опонентът му на местния вот Борислав  Гуцанов. Според него би било арогантно досегашният градоначалник да иска нов мандат.

„Пълно безобразие е това, което се случва във Варна. Не може след 12 години управление да имаме ситуация като сегашната. Колко дъждове и снегове бяха извънредни и за всеки сезон ли ще бъдем неподготвени? Аз също нося своята отговорност, че като председател на Общинския съвет съм търпял и също съм допринесъл Йорданов да е трети мандат кмет. Какво още трябва да стане, за да се разбере, че тази администрация и кметът са неспособни да управляват града. Ало, г-н Йорданов, Вие назначихте тази администрация и Вие сте човекът, който сега иска да се отърве от нея”, добави още Гуцанов.

Йорданов не е изпълнил няколко решения на Общинския съвет за закупуване на машина за почистван на шахтите, каза още кандидатът на БСП. По думите му, сумата за подобна придобивка е нищо в сравнение с щетите, които са нанесени на гражданите заради недоброто отводняване на града.

dariknews.bg