Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Слави похарчи 10 хил. за рождения си ден

Стиснатият Слави Трифонов развърза кесията за рождения си ден – но само за най-верните си слуги, пише “България Днес”. Водещият стана на 45 във вторник и решил да заведе малка свита на вечеря. За почерпката в “Кемпински” Дългуча се изръсил с 10 бона.Останалите от гладния му екип трябвало да се задоволят със скромен кетъринг в студиото, достоен за заупокойна служба, твърди вестникът.

Алуминиеви тавички с безвкусни манджи, пластмасови вилици и оскъдно количество алкохол били върхът на купона за плебса след записа на шоуто, казал на изданието двоен агент от мястото на събитието. Малко след края на предаването Слави тръгнал към “Кемпински” с годеницата си Мартина, Евгени Димитров-Маестрото с неговата балерина Нели и сценариста Тошко Йорданов, придружен от жена си.

На влизане във фоайето двуметровият водещ се огледал с надежда да зърне на живо идола си Силвестър Сталоун. Рамбо спи в същия хотел.Вместо с обичайния анцуг, с който ходи на ресторант, Трифонов бил с риза, дънки, слънчеви очила, черни обувки и бели чорапи.Годеницата му Мартина била накипрена с минижуп и  чизми.

blitz.bg