Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Лили Иванова пожела успех на кандидат кмета Борислав Гуцанов

Примата на българската музика Лили Иванов пожела успех на кандидата на БСП за кмет на Варна и водач на листата за съветници на социалистите Борислав Гуцанов. Познавам г-н Гуцанов от 18 годишен, затова откликнах на поканата и пристигнах с удоволствие да пея на варненските граждани и му желая здраве, щастие и много успехи, заяви Лили Иванова по време на заключителен концерт снощи, с който БСП закри предизборната си кампания във Варна. Не може повече да продължава това, което се случва през последните 2 години. Варна трябва да се промени, а от победата във Варна на 23 октомври ще тръгне промяната в цялата страна, обяви кандидат кметът на БСП. Той увери, че социалистите знаят как да се справят с основните проблеми на града – безработица и ниските доходи. Варна има потенциал да бъде град държава със силна общинска икономика, която ще създаде работни места и приходи за града, а не само да тупаме варненци като брашнян чувал за да пълним общинкия бюджет от данъците на  хората, посочи Борислав Гуцанов.

Според него не може да са говори само за дупки, а асфалтирането на пътища да е повод за рязане на ленти – това трябва да е ежедневна работа на кмета и администрацията. Варна може да е по-красива, по –цветна, по-земна, обяви още Гуцанов. По време на всички срещи в различни места на Варна чувахме едно и също от хората, че градът трябва да има нов кмет, обясни червеният депутат Петър Курумбашев. Той припомни, че за разлика от Герб, правителството на БСП всяка година вдигаше  пенсиите и даваше коледни добавки на пенсионерите. Знаем болките на Варна и можем да ги излекуваме, увери  ректорът на Медицинския университет и кандидат за съветник от листата на БСП проф.Анелия Клисарова, която утре ще получи “Св.Св.Кирил и Методий” –първа степен за цялостна  научно- преподавателска дейност. Няма  друга толкова експертна листа за съветници,  в която на челни места да има двама професори, двама доценти, двама районни кмета, подчертаха социалистите. .

Концертът на Лили Иванов в подкрепа на кандидат кмета Борислав  Гуцанов и кандидатите за общински съветници от БСП събра близо 3000 зрители снощи в Двореца на културата и спорта. Атрактивни изпълнения с тъпани на група “Вакали”, червени знамена и скандирания “Победа” съпътстваха закриването на предизборната кампания на варненските социалисти.

barometar.net