Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Людмил от Х Factor се продавал в Германия

Един от най-подиграваните изпълнители в първия сезон на Х Фактор Людмил Августинов заработвал като платено момче в Германия.Изнеженият младеж, което се представя с артистичния псевдоним Джийсън Брад Люис, изкарал няколко години като студент в страната на Ницше. Ниската тапия за средно образование от България му затворила вратите за висше такова. Заради това той избягал към университет в Германия на свободен прием, но със солена семестриална такса.

Тъй като родителите му нямали възможност да го издържат, плевенчанинът тегли студентски заем. Скъпият живот в Германия и липсата на свободно време за работа не се отразяват добре на джоба на нашенеца. Той е принуден да изкарва парите си като платено момче, за да погасява вноските по кредита си, твърди „Всеки ден“.Житейският път на Джийсън започва в Тръстеник. Още в най-ранните му години неговите родители разбират, че момчето им е различно. Вместо да си играе с коли и пистолети, Люси дружял само с момичета.

Справя се много добре и с женския грим, който първо изпробва върху своето лице, а след това и върху приятелките си.Тийнейджърските години на Людмил преминават доста бурно. С учението не му върви, изкарва двойка след двойка. Веднъж, за да отсъства от училише, шокира преподавателите си, че му се налага да се лекува от сифилис, който хванал от магистрална жрица на любовта.

hotarena.net