Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Гала във война със свекърва си

Телевизионната водеща на предаването „На кафе“ Гала влезе в поредния лют конфликт със своята свекърва. Според осведомени двете жени открай време се карат за възпитанието на малката Мари – дъщеричката на тв водещата и бившия й съпруг Косьо Будев.

„Свекърва ми все опява, че уча детето на вредни навици, че не го гледам добре, че непрекъснато го разболявам… Писна ми от тая простотия. Повече няма да го види“ – зарекла се наскоро Гала пред свои роднини. Вече 3 месеца бабата не можела да се порадва на внучката си и много страдала.

Косьо Будев бил безкрайно изнервен от ситуацията и дори заплашил Гала, че ще заведе дело срещу нея за нарушени бащински права. Водещата обаче нагло отсякла: „Аз съм звезда, а ти си никой! Няма съд, който ще ме накара да ви дам детето! При това законите са на моя страна, защото аз съм майка“ – била желязна в аргументите си Гала.

Мари неведнъж е споделяла пред медиите, че Гала не е строга майка, въпреки че й забранявала да яде определени нездравословни храни като чипс, солети и вафли.13-годишната Мари учи в немско училище с усилено изучаване и на английски език, като амбицията на Гала е дъщеря й да запише и испански, разказват от mamita-bg.com

lifestyle.bg